Brza hrana Dostava Preporučujemo

Street Food Samobor

Street Food Samobor svoju ponudu bazira na domaćim namirnicama, hrvatskom krumpiru i mesu iz samoborske mesnice, odnosno tradicionalnim receptima sa malim odmakom kuhara i vlasnika Silvija Fresla, koji je stvorio prepoznatljiv, jedinstven i primamljiv restoran i dopunio ga dostavom i srugačijim catering-om. Teško je prepričati što Street food Samobor nudi, pa je možda najbolji način posjetiti ga!

Radno vrijeme:

Ponedjeljak do petak od 10.00 do 22.00 sata, a subotom od 13.00 do 22.00 sata. Kuhinja radi do 21.30 sati. Nedjeljom zatvoreno. Imajte na umu da radno vrijeme može varirati, u ovisnosti o praznicima.

Kontakt podaci:

Street Food samobor se nalazi na adresi Ivana Perkovca 19 u Samoboru. Možete ih dobiti na broj telefona 099 497 0210. Imaju Facebook stranicu ovdje i web stranice ovdje.

 

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati