Brza hrana Dostava

Pizzeria Ara & Burger Bar

Fanovi raznovrsne kuhinje u Pizzeriji & Bureger Baru dolaze na svoje. Počastite se finim jelima izvrsnih kuhara! Odličnu atmosferu pruža fenomenalni vanjski prostor. Da bi vam i kasno navečer bilo udobno, grijana terasa nudi vam savršen zaklon. Zaista ugodno: Budući da su prostorije dobro klimatizirane, vaš će posjet biti ugodan na bilo kojoj vanjskoj temperaturi.

Probajte ukusnu brzu hranu i salata vrsnih kuhara kreiranu s puno vještine. Uživajte u alkoholnom piću uz tražene pizze ili uz tjestenine carbonara. Svježe palačinke razmazit će vas između obroka ili kao desert. Besplatni WiFi u lokalu vodi vas ravno na internet.

Svojim gostima nude i vegetarijanske obroke – na taj način i najzahtjevniji mogu naći nešto ukusno za sebe. Iznenadit će vas koliko je mogućnosti za razmaziti svoje nepce poslasticama, a opet brinuti o svojem zdravlju.

Kontakt podaci:

Trg kralja Tomislava 9

HR-10430 Samobor

tel: 099 639 2936

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati