Brza hrana Dostava

Pizzeria Napoli

A da opet skoknete na ukusno fino jelo? Onda ste kod nas na pravoj adresi. U našem restoranu Napoli nudimo vam raznovrsna i slasna jela koja još više gode u ugodnom ambijentu. Na našoj terasi možete sjediti u hladu i sa svojim prijateljima uživati u ljetu. Zaista ugodno: Budući da su naše unutarnje prostorije dobro klimatizirane, vaš će boravak biti ugodan na bilo kojoj vanjskoj temperaturi.

Naša gurmanska kuhinja razmazit će vas bogatom ponudom ukusnih jela i pića. Naše vrhunske delikatese i naša ukusna brza hrana posebno jesu lako prepoznate po svježini i posebnom okusu. Poslijepodne mnogi kod nas navrate na raznovrsne kolačiće, s puno ljubavi pripremljene kolačiće ili svjež kruh. Užitak su i kao desert! Više vas ništa ne sprječava da k nama dođete na odličan brunch. Ulogirajte se na našu gratis WiFi-mrežu i ostanite u kontaktu s vašim prijateljima.

Naša vegetarijanska jela posebno su omiljeni jer se kuhaju s ljubavlju i pokazuju koliko svestranih kreacija za takva jela postoji. Iznenadit će vas koliko je mogućnosti za razmaziti svoje nepce poslasticama, a opet brinuti o svojem zdravlju.

Jednostavno ostavite svoj auto na našem besplatnom parkiralištu. I svoje životinjske prijatelje možete povesti k nama. Rezervirajte svoje mjesto sada – radujemo se vašoj posjeti. Kontaktirajte nas nekomplicirano telefonom na broj +38513360072. Kod nas jednostavno plaćate gotovinom ili Diners Club karticom, Maestro karticom, Mastercard karticom, VISA karticom ili debitnom karticom. Možete i zatražiti da vam se vaša jela jednostavno dostave ili ih naručite za ponijeti. Osim toga, nudimo i usluge cateringa – jednostavno pošaljite upit! U našim prostorijama možete proslaviti nezaboravne svečane evente. S radošću i predanošću ćemo vam pomoći oko vaše privatne proslave. Radimo 6 dana u tjednu od 13:00 do 22:00 sati. Naš je neradni dan ponedjeljak.

telefon: +385 1 3360 072
email: teo.zver@gmail.com

adresa:
Grada Wirgesa 6
HR-10430 Samobor
Hrvatska

Fotografije i tekst su preneseni sa službenih stranica Pizzerie Napoli iz Samobora

 

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati