45. Trofej grada Samobora

Velemajstorska igra Ede Derviščauševića

Sinoć su odigrane prve četiri utakmice osmine finala Trofeja grada Samobora Auto Peba. Svi su dvoboji obilovali visokom napetošću, tako da je u utakmici između Isap auspuha i Plus Mak nekretnina bilo i crvenih kartona. Nakon svega Mak Nekeretnine idu dalje, zahvaljujući tijesnoj pobjedi od 2:1. Najveće iznenađenje priredila je Ludnica, izbacivši favoriziranu Arenu Prečko, za koju je zaigrao i nekadašnji centarfor belgijske reprezentacije i zagrebačkog Dinama Branko Strupar.

Lanjski pobjednik turnira Jelenovac Dal Ponte, predvođen  Prosinečkim i Derviščauševićem, nije dobro ušao u utakmicu protiv zaprešićke škvadre Svijet sporta Pegoolnik, ali je nakon primljenog pogotka zaigrao ozbiljnije i odlučnije, te na kraju rezultatom od 3:1 izborio četvrtfinale. Presudila je velemajstorska igra Ede Derviščauševića, koji je uz dva postignuta pogotka, izveo čitav niz haklerskih minijatura, i ponovo dokazao da unatoč veteranskim godinama, i dalje ostaje jedan od najboljih malonogometaša u Hrvatskoj.

Do kraja neizvjesnu utakmicu odigrali su i CB Keglić i Pirotehnike Mirnovec. Par minuta prije završetka bilo je 0:0, a onda keglić boysi postižu tri gola i odlaze u osminu finala. Imali su i vatrometni dečki iz Mirnovca sjajne prigode za golove, ali sreća im jučer nije bila saveznik. Preostale utakmice osmine finala igraju se u petak, 19. siječnja, a za plasman među 8 najboljih zaigrat će i momčad Radio Samobora, prošlogodišnji  finalist tunira, i to protiv CB Orion Prečko. Utakmica počinje u 19 sati i 45 minuta.

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori