45. Trofej grada Samobora

Jelenovac opet prvi

Ovog je vikenda utakmicom za treće mjesto i finalnom utakmicom, završio Turnir grada Samobora. U trajanju nešto manje od mjesec dana mogli smo gledati izvrsne utakmice, a što se više Turnir približavao kraju to se više mogla primjetiti vrlo izjednačena konkurencija.

Subotnji program počeo je utakmicom za treće mjesto između Radio Samobora i Ludnice. Radio Samobor je pobjedio 1:0 golom Igora Raića. Iako je pobjedila s minimalnom prednošću, momčad Radio Samobora cijelu je utakmicu imala inicijativu te je mogla pobjediti i s većom razlikom, samo da je bilo više koncentracije u završnici.

Finalna utakmica između Jelenovca dal Ponte i Plus mak nekretnina završila je očekivanom pobjedom favoriziranog Jelenovca 3:1. Momčad u kojoj igraju najbolji igrač turnira, Prosinečki i najbolji strijelac Derviščaušević uvjerljivom je predstavom obranila prošlogodišnji naslov.

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori