45. Trofej grada Samobora

Nastavlja se osmina finala

Večeras se nastavlja Trofej grada Samobora-Auto Peba. Igraju se preostale utakmice osmine finala,  a za plasman među 8 najboljih borit će se od 17:30 AS Mravunac i Roško Polje Gajant, od 18:15 Auto Peba i MNK Šestine, od 19:00 Nacional i  Candy Šančić, te od 19 i 45 CB Orion Prečko i Radio Samobor. Momčad Happy Radija, lanjski finalist ovog turnira, bit će na velikim iskušenjima kako zbog kvalitete protivnika tako i zbog činjenice da zbog ozljeda ili skijanja, neće zaigrati Damir Kovačić, Slađan Ašanin, Željko Šoić, Igor Raić i Dražen Ivančević.

No kako kaže stara narodna, koga nema bez njega se mora, vjerujemo da će Deak, Čakanić, Jordan, Sven Raić, Mamić, Radoš i ostali happy-dečki, odigrati mušku tekmu, i po običaju dati sve od sebe za plasman u završnicu turnira.

Četvrtfinalne utakmice igrat će se u srijedu, 24. siječnja, polufinale slijedi u petak 26. siječnja, a velika završnica na rasporedu je u subotu, 27. siječnja, uz izravne prijenose u programima Radio Samobora i Z1 televizije.

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori