45. Trofej grada Samobora

Radio Samobor u polufinalu

Momčad Radio Samobora izborila je nastup u polufinalu najstarijeg malonogometnog natjecanja u Hrvatskoj Trofeja Grada Samobora.  U tvrdom susretu, naša je obrana prvi put na turniru kapitulirala što je susretu podarilo dozu neizvjesnosti, no Ašanin je s dva pogotka primirio situaciju i osigurao mirnu završnicu. Prije njega zabili su još Igor Raić i Jordan, a za Kegliće Barišić. Bilo je još opasnih situacija pred golom Happy radija, ali sigurna obrana, na čelu s odličnim golmanom Radošem nije dopustila nikakvo iznenađenje pa je naša ekipa sa sigurnih 4:1 prošla među četiri najbolje.

U polufinalu ih čekaju Plus Mak Nekretnine koje su, u čvrstoj utakmici bez pogodaka, izbacile Roško polje Gajant ,tek nakon sedmeraca. U drugom polufinalu sastat će se Jelenovac Dal Ponte i Ludnica. Jelenovac je, protiv Candy Šančića loše započeo utakmicu, pa je Šančić u jednom trenu poveo s 2:1, no u drugom poluvremenu Jelenovac je malo pojačao ritam i okrenuo rezultat u završnih 6:2. Ludnica je većim dijelom kontrolirala susret protiv Auto Pebe i na kraju izborila polufinale rezultatom 4:2. Polufinalne utakmice igraju se u petak 26.01., a program započinje u 17.30 susretom dječaka do 8 godina Brežice – Bregana. U 18.15 igra se prvo polufinale Jelenovac – Ludnica, pa u 18.45 još jeda egzibicijski susret dječaka do 10 godina Samobor – Brežice. U 19.15 na programu je drugo polufinale Radio Samobor – Plus Mak Nekretnine.

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori