44. Trofej grada Samobora

Jelenovac pobjednik 44. Trofeja grada Samobora

Momčad “Jelenovca” ovogodišnji je osvajač “Trofeja Grada Samobora”. Momčad predvođena igračima kao što su Prosinečki, Derviščaušević i Grdović u finalu je bila bolja od momčadi “Radio Samobora” sa 4:2. Navedeni su bili i strijelci za pobjedničku momčad dok su za “Radio Samobor” izjednačujuće golove zabijali Merkl i Kovačić. Međutim Robert Grdović sa dva je gola u završnici osigurao prvu nagradu “Jelenovcu” a sebi priskrbio epitet igrača turnira i najučinkovitijeg igrača “Trofeja Grada Samobora”.

Iako je Jelenovac definitivno po imenima bio najjača momčad turnira, samo finale nije odavalo taj dojam. U izjednačenoj igri pobjeda je mogla otići na bilo čiju stranu. U najužem izboru za igrača turnira bio je i ponajbolji igrač momčadi Radio Samobora Damir Kovačić. Poraz u finalu vjerojatno mu je odnio tu titulu, no ipak je igrom svoje momčadi Kovačić bio zadovoljan.

Na kraju recimo da je u susretu za 3. mjesto jučer u dvorani Bogumila Tonija “Isap auspuh” bio bolji od “Beton Proizvoda” 3:2. I da bi još jednom trebalo pohvaliti organizatore za besprijekorno organiziran turnir.

Možda će Vas zanimati

Odgovori