47. Trofej grada Samobora

Ispala Pizzeria Fianona

Protekli vikend odigrane su utakmice šesnaestine, a nakon njih i osmine finala Trofeja grada Samobora. U subotnjim susretima ispao je, i to uvjerljivo, prošlogodišnji finalist, Mlakar viličari, a bolja od njih, s čak 8:1 bila je Rigeta. Jučer je ispala i Pizzeria Fianona, prošlogodišnji pobjednik turnira, koja je poražena od Texte, rezultatom 4:2. U četvrfinale prošli su još CB Keglić Domena Centrum, MNK Cvjetno Purgeraj Diadora, CB Stožer Velika Gorica, Radio Samobor, Fero Ero, Promotion play i Rigeta.

Danas su na rasporedu četvrtfinalne utakmice veteranskog turnira, a od 18h sastaju se redom: Vjesnik – MT Ing Zagreb, FSC Milan FS Diego – Samoborski slapvi, Rajska jezera – NK Klanjec i Texta – Op, op, dodaj.

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori