47. Trofej grada Samobora

Promotion play Fortuna odnio ovogodišnji Trofej grada Samobora

Promotion play Fortuna novi je pobjednik Trofeja grada Samobora. U finalu su bili bolji od CB Keglić Demena Centruma rezultatom 3:1. Promotion play poveo je pogocima Franje, Bisakua i najboljeg igrača turnira, Čuića, a Keglić je do kraja uspio samo smanjiti rezultat preko Hleba. Ekipi Promotion playa tako je pripala nagrada od 27.000 kuna, prijelazni pehar, pehar u trajno vlasništvo, zlatne medalje te sportska oprema.

U susretu za treće mjesto MNK Cvjetno Diadora, iznenađujuće uvjerljivo, rezultatom 4:0, bio je bolji od Fero Era. Najbolji strijelac bio je Igor Mostarlić, koji je za MNK Nexe beton postigao 11 pogodaka, a najboljim vratarom proglašen je Igor Baričević, iz Promotion playa.

U veteranskoj konkurenciji naslov je osvojio MT Ing Zagreb, koji je nakon sedmeraca slavio protiv Rajskih jezera, dok je treće mjesto pripalo FSC Milan FS Diegu.

Najbolji strijelac i igrač bio je Alen Peternac iz MT Ing Zagreba, a najboljim vratarom proglašen je Igor Štrok, također iz MT Ing Zagreba.

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori