47. Trofej grada Samobora

Odigrana četvrtfinala veterana

Jučer su, na malonogometnom turniru Trofej grada Samobora, odigrana četvrtfinala veteranskog dijela natjecanja. U napetim i atraktivnim susretima prolaz među četiri najbolja izborili su MT-Ing Zagreb, koji je s 9:5 svladao Vjesnik, FSC Milan FS Diego, koji je s 4:2 bio bolji od Samoborskih slapova, Rajska jezera, koja su s 4:1 prošla NK Klanjec i Texta, koja je rezultatom 7:3 nadvisila Op, op, dodaj.

Polufinalni susreti odigrat će se u petak, a danas, su u 17 sati, počele utakmice četvrtfinala seniorskog turnira. Prvi su na parket istrčali  finalist lanjske Kutije šibica, CB Keglić Domena Centrum i Texta. Nakon njih u 17.45h, zaigrat će Promotion play i Rigeta, a u 18.30h, na rasporedu je utakmica između Radio Samobora i momčadi Fero Ero. Zadnju četvrtfinalnu utakmicu u 19 i 15h odigrat će MNK Cvjetno Purgeraj i CB Stožer Velika Gorica.

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori