46. Trofej grada Samobora

Pizzeria Fianona je pobjednik

Trofej grada Samobora dobio je novog pobjednika. Ovogodišnji prvak je Pizzeria Fianona koja je u finalu slavila protiv Mlakar viličara s 1:0. Pogodak vrijedan pobjede i naslova postigao je najbolji igrač turnira Senad Halilović. Pobjedniku je uz prijelazni pehar i nagradu za najboljeg igrača turnira pripala i sportska oprema, ček na 22 tisuće kuna te nagrada za najboljeg golmana, koju je zaradio Luka Pustak.

Preostala igračka nagrada, ona za najboljeg strijelca turnira, pripala je Igoru Raiću koji je braneći boje Radio Samobora postigao čak 9 pogodaka. Radio Samobor je završio kao četvrti, u susretu za treće mjesto Jelenovac je bio bolji s 4:2. Već u 10. minuti bilo je 4:0 za Jelenovac, a do kraja su naši momci uspjeli samo smanjiti rezultat.

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori