46. Trofej grada Samobora

Tko je stigao do polufinala?

Najstariji malonogometni turnir u Hrvatskoj, Trofej grada Samobora, stigao je do polufinala. Ostale su samo još četiri momčadi koje se danas bore za ulazak u finale. Jučer su Mlakar Viličari s 2:0 izbacili Usoratrans, a Pizzeria Fianona bila je bolja od Izletišta Milečki s 3:1.

Jelenovac je ponovno prošao tek nakon sedmeraca. Roško Polje bilo je bolja ekipa i vodili su sve do tri minute prije kraja kada Strupar izjednačava i odvodi susret do sedmeraca, koje Jelenovac po drugi puta u dva dana izvodi bolje od svojih protivnika.

Radio Samobor ponovno je u polufinalu. Ponovno je Happy station ekipa prvo primila pogodak, a raspucani Igor Raić preokrenuo rezultat. Jučer je zabio 3 pogotka, a Čakanić je dodao jeoš jedan za uvjerljivu pobjedu 4:1 i plasman u polufinale.

Danas, raspored započinje egzibicijom kadeta Sokoli – Samobor u 17.20h. Prvo polufinale igra se u 17.50, a sastaju se Radio Samobor – Pizzeria Fianona. Nakon toga igra se egzibicija uzrasta do 12 godina Brežice – Bregana, a drugo polufinale, u 19.05h igraju Mlakar viličari i Umbro Jelenovac.

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori