46. Trofej grada Samobora

Jelenovac jedva prošao

Jučer je završena osmina finala malonogometnog turnira Trofej grada Samobora. Mlakar viličari su bez većih problema, s uvjerljivih 3:0, izbacili CB Sex Planet, Strojopromet CB Cool također je uvjerljivo, s 2:0 prošao Pizzeriu Faust, a Roško Polje je, isto tako bez većih neugodnosti, s 4:2 izbacilo Kustošiju.

Najneizvjesnije bilo je na utakmici Umbro Jelenovca i Mesnice Lasić. Favorizirani Jelenovac, unatoč mnogim poznatim nogometnim imenima, imao je mnogo problema s čvrstim mesarima i u više navrata ih je spašavao bivši vratar Dinama Mario Jozić. Jelenovac je ipak uspio povesti pogotkom Strupara, ali Mesnica je izjednačila dvije minute prije kraja te tako izborila sedmerce u kojima je opet Jozić bio ključni čovjek i Jelenovac može zahvaliti svom vrataru na prolasku u četvrt – završnicu.

Utakmice četvrtfinala igraju se danas od 17.30 kada se sastaju Usoratrans i Mlakar viličari. U 18.15 igra ekipa Radio Samobora protiv Strojopromet CB Cool-a. Izletište Milečki i Pizzeria Fianona na rasporedu su u 19 sati, a Jelenovac će prolaz u polufinale tražiti preko Roškog Polja u 19.45.

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori