48. Trofej grada Samobora

Perokrov pretvorio poraz u pobjedu

Jučer su, u sportskoj dvorani Samobor, odigrani susreti četvrtinala malonogometnog turnira Trofej grada Samobora. Igralo se u obje konkurencije, seniorskoj i veteranskoj, a kod seniora su se u polufinale plasirali MNK Cvjetno Purgeraj pekarna Stil, Pizzeria Fianona SRC Horti, Nexe beton i Perokrov.

Najuzbudljivije je bilo na utakmici između Perokrova i Usore trans. Usora trans vodila je 3:0, a Perokrov je preokrenuo na 4:3. Ipak, Usora ponovno izjednačava rezultat, a dalje, nakon sedmeraca ipak prolazi Perokrov.

Nakon sedmeraca ispao je i Motul. MNK Cvjetno Purgeraj vodio je 1:0, no u drugom poluvremenu Motul izjednačava rezultat, no Jordan i Brujić loše izvode sedmerce i dalje ipak prolazi Cvjetno.

Kod veterana, polufinale su izborili Restoran Samoborski slapovi, Legea Zaprešić, Tekstilac i FS Diego koji je izbacio Izletište Milečki.

Polufinalni susreti na rasporedu su u petak, 8. siječnja. U seniorskom dijelu sastaju se Perokrov – MNK Cvjetno Purgeraj pekarna Stil i Pizzeria Fianona SRC Horti – Nexe beton.

Kod veterana za finale će se boriti Restoran Samoborski slapovi – Legea Zaprešić i FS Diego dimnjačarstvo Sopot – Tekstilac

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori