48. Trofej grada Samobora

Polufinala 48. Trofeja grada Samobora

Danas se, utakmicama polufinala, nastavio 48. Trofej grada Samobora.  Sve utakmice igrale su se u sportskoj dvorani Samobor, a u 17.30 prvi su izašli  FS Diego dimnjačarstvo Sopot i Tekstilac u konkurenciji veterana. Nakon njih, od 18.15 igrali su Perokrov i MNK Cvjetno Purgeraj u seniorskoj konkurenciji.

Sjajnom predstavom  MNK Cvjetno Pekarna Stil plasirao se u finale. Utakmicu Cvjetno otvara ranim pogotkom nakon što Skorin koristi grešku protivničkog vratara. Sve do pred kraj poluvremena rezultat se više nije mijenjao, a tada MNK Cvjetno Pekarna Stil u razmaku od samo minute postiže pogotke preko Starčevića i V. Škorića i tako postavlja konačan rezultat prvog poluvremena.
Momčad Perokrov u drugom poluvremenu kreće na sve ili ništa, ali dva brza pogotka Ladana i Rebernišaka definitvno riješavaju utakmicu u  korist Cvjetnog. Pogodak za 5-1 vratio je malo nade momčadi Perokrov, ali novim pogocima V. Škorića, Skorina, Čunčića i Starčevića MNK Cvjetno Pekarna Stil postavlja konačan rezultat i osigurava zaslužen plasman u finale ovogodišnjeg Trofeja grada Samobora.

Momčad MNK Cvjetno Pekarna Stil nastupila je u sljedećem sastavu: G. Škorić, Jelušić, Skorin(2), Starčević(2), Guštin, Rebernišak(1), Vajdoher, Ladan(1), Čunčić(1), V. Škorić(2), Lasić.

U 19 sati na teren su izašli Samoborski slapovi i Legea Zaprešić u drugom veteranskom polufinalu. Zadnju utakmicu, u 19.45, igrali su Pizzeria Fianona SRC Horti i Nexe beton, a to je ujedno i drugi seniorski polufinale.

Finalne utakmice na rasporedu su već sutra.

Tekst prenesen s web portala radiosamobor.hr i web stranice MNK Cvjetno

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori