48. Trofej grada Samobora

Malonogometni klub Cvjetno pekarna Stil je pobjednik

Malonogometni klub Cvjetno pekarna Stil pobjednik je ovogodišnjeg izdanja Trofeja grada Samobora. Nakon šest utakmica i čak dva prolaza nakon izvođenja sedmeraca, u subotnjem finalu zasluženo su, rezultatom 2:1, bili bolji od Nexe betona te time osvojili prijelazni pehar, zlatne medalje, sportsku opremu i novčanu nagradu u iznosu od 20.000 kuna.

Nexe beton osvojio je srebrne medalje, sportsku opremu i novčanu nagradu od 10.000 kuna.

U susretu za treće mjesto Pizzeria Fianona SRC Horti pobijedila je Perokrov s 3:1. Najboljim strijelcem turnira proglašen je Marko Povrženić iz Perokrova s 10 postignutih pogodaka, najbolji golman bio je Domagoj Kranjčec iz Nexe betona, a nagrada za najboljeg igrača pripala je Mariu Skorinu iz MNK Cvjetno.

U veteranskoj konkurenciji naslov najboljeg osvojili su hakleri Restorana Samoborski slapovi koji su, u finalnom susretu, s 4:2 bili bolji od FS Diega. U susretu za treće mjesto Tekstilac je, nakon sedmeraca, bio bolji od zaprešićke Legee.

Najboljim vratarom proglašen je Boris Hodak iz Samoborskih slapova, najbolji strijelac, s 9 postignutih pogodaka, bio je Siniša Odorjan iz Triglav osiguranja, a nagradu za najboljeg igrača primio je Dražen Bukovac iz Samoborskih slapova.

Predsjednik organizacijskog odbora turnira, Marijan Lenard,  je izjavio da je izuzetno zadovoljan s ovogodišnjim, recesijskim izdanjem turnira.

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori