Usluge

Auto Invictus

Auto Invictus je auto servis za vozila svih proizvođača specijaliziran za dijagnostiku, popravke i otklon svih vrsta kvarova. Nude i vulkanizerske usluge, redovne servise, nabavu rezervnih dijelova, pripremu vozila za tehnički pregled i registraciju, kao i provjere rabljenih vozila prije kupnje.

Tvrtka je osnovana 2015. godine, a njihov najveći temeljni kapital je dugogodišnje automehaničarsko iskustvo, te osobni pristup klijentima. Auto Invictus je sljedbenik majstorskog obrta Autoservis – Meić koji je osnovan 1991. godine. Trenutno s ponosom ističu rast broja zaposlenih, te rast broja zadovoljnih klijenata. Osim navedenog Auto Invictus surađuje i s čitavom mrežom partnera koja uključuje autoelektričare i limare, te sve vodeće dobavljače rezervnih dijelova.

Dodatnu potvrdu kvalitete njihova rada dobili su 2018. godine postavši dio Motrio profesionalne servisne mreže za sve marke vozila.

Više možete pogledati na njihovim mrežnim stranicama ovdje, na kojima valja posebno istaknuti veliku arhivu besplatnih savjeta o popravku i održavanju automobila.

Auto Invictus Samobor

Adresa: Domaslovečka 38, Samobor

Telefon: 01/3362 765

E-mail: info@autoinvictus.hr

 

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati