Usluge

Knjigovodstveni servis Dani

Nakon dugogodišnje prakse u knjigovodstvenim vodama, Danijela Razum, 2007. godine odlučila je pokrenuti u vlastiti knjigovodstveni servis u Samoboru.

Uz visokoobrazovani mladi kadar, konkuriramo postavljenim zahtjevima na tržištu te pratimo klijente i njihove zahtjeve u poslovanju. U 2013. godini proširujemo djelatnost i na organizaciju stručnih seminara iz područja računovodstva i financija.

Klijentima uspješno pružamo knjigovodstvene usluge za trgovačka društva, obrte i udruge sukladno propisima i zakonima Republike Hrvatske. Pratimo stručnu literaturu i redovito sudjelujemo na seminarima i radionicama radi pravovremenog informiranja naših klijenata, te izvršavanja zadataka prema klijentima, kao i prema Poreznoj upravi i nadležnim tjelima.

Podrškom kvalitetnog softwera – Synesis, klijentima je omogućena redovna analiza i dostupnost financijskih informacija potrebnih za uspješno vođenje poslovanja.

Više možete pogledati na službenim mrežnim stranicama Knjigovodstvenog servisa Dani.

Kontakt informacije:
Adresa: Ede Šena 2 (1. kat), HR 10430 Samobor, Republika Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 440 08 15
Mobilni telefon: +385 (0)91 939 7576
Fax: +385 (0)1 440 08 19
E-mail: info@knjigovodstvo-dani.hr

samobor .net

samobor.net je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati