Događanja

Biciklom do Vukovara 2023

Članovi Udruge Biciklom do zdravlja ove godine planiraju otići u Vukovar biciklom iz Zagreba odati počast svim braniteljima iz Domovinskog rata, posebice onim koji su položili svoje živote na oltar Domovine, te se pridružiti koloni sjećanja u Gradu Heroju.

Ovim činom žele zaokružiti njihov humanitarni rad na način da dodatno potaknu kod svih njihovih članova, simpatizera i ostalih građana RH, osjećaje vrijednosti i humanosti koje se može i mora promicati u svakodnevnom životu, s ciljem da svima nama, našem društvu i cijelom svijetu bude BOLJE. Budimo hrabri, budimo svoji i ne dajmo da nam nitko ne remeti životne puteve i da nam nitko ne ruši naše snove. Moto akcije je LJUBAV I MIR ZA SVE!

Ovu vijest nam je poslao gospodin Ante Klarić, a više možete pogledati na web stranicama udruge Biciklom do zdravlja ovdje.

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati