Usluge

Remont alatnih strojeva Franjo Šoić

RAS-ŠOIĆ, odnosno Remont alatnih strojeva Šoić, je osnovan 1993. godine. Poslovanje započinje u obrtničkoj radionici smještenoj u Konšćici.
Već nakon dvije godine zbog povećanja opsega posla, Remont alatnih strojeva Šoić smiješta se u velikoj hali u Svetoj nedelji. Tamo se zadržao sve do 2005. godine, kada seli u vlastiti suvremeno opremljeni prostor u Samoboru.

Od samog početka poslovanja, pod vodstvom gospodina Franje Šoića, RAS Šoić specijalizirao se za sve vrste remonta alatnih strojeva. Unutar takve poslovne strategije, naš remontni pogon je opremljen strojnim parkom, koji omogućava izradu strojnih djelova potrebnih u procesu remonta alatnih strojeva i drugih strojnih sklopova.

Temeljem dugogodišnjeg iskustva, specijalizirani tim djelatnika obavlja demontažu, remont i montažu Vašeg stroja brzo i profesionalno!

Remontni pogon RAS-ŠOIĆ suvremeno je opremljen svim vrstama strojeva i alata potrebnih za kvalitetan remont. Na vlastitim strojevima izrađujemo sve potrebne zamjenske strojne dijelove i alate, uz izradu kompletne izvedbene dokumentacije. Obratite im se s povjerenjem!

Više možete pogledati na službenim mrežnim stranicama RAS Šoić.

Kontakt informacije:

samobor .net

samobor.net je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Related Posts