58. Trofej grada Samobora

58. Trofej grada Samobora

Trofej grada Samobora, najstariji malonogometni turnir seniora i veterana,  u Republici Hrvatskoj ove će godine doživjeti svoje 58. izdanje. Turnir će se igrati od 21. prosinca 2019. do 07. siječnja 2020. godine u Sportskoj dvorani Samobor, ulica Andrije Hebranga 26A i Sportskoj dvorani OŠ Bogumila Tonija.  Organizator  Turnira, kao i mnogo godina do sada je Nogometni klub Samobor, uz potporu Grada Samobora i Samoborskog športskog saveza. Izvlačenje parova će se održati u predvorju Sportske dvorane Samobor, 20. prosinca 2019., sa početkom u 18.00 sati.

Ako se želite prijaviti Online to možete učiniti ovdje. Formular prijavnice za Seniorske momčadi možete preuzeti ovdje, a za Veteransku konkurenciju ovdje. Upisnina iznosi 650 kuna za Seniorske i Veteranske ekipe. Ukupni nagradni fond je 30.000 kuna.

Sve dodatne informacije možete dobiti na e-mail adresi: info@nk-samobor.hr i broju telefona 098 325 111. Kontakt osoba je tajnik NK Samobora Mijo Noršić. Službene mrežne stranice malonogometnog turnira Trofej grada Samobora pogledajte ovdje.

Vaš NK Samobor
Organizator Trofeja grada Samobora

Autor naslovne fotografije: Nenad Vrhovčak

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori