Sport

Trofej grada Samobora

Trofej grada Samobora, najstariji malonogometni turnir seniora i veterana,  u Republici Hrvatskoj ove će godine doživjeti svoje 58. izdanje. Turnir će se igrati od 21. prosinca 2019. do 07. siječnja 2020. godine u Sportskoj dvorani Samobor, ulica Andrije Hebranga 26A.  Organizator Turnira, kao i mnogo godina do sada, je Nogometni klub Samobor. Izvlačenje parova će se održati u predvorju Sportske dvorane Samobor, 19. prosinca 2019., sa početkom u 20.00 sati.

Sve zainteresirane ekipe se mogu prijaviti do 19. prosinca 2019. godine. Ako se želite prijaviti Online to možete učiniti ovdje. Formular prijavnice za Seniorske momčadi možete preuzeti ovdje, a za Veteransku konkurenciju ovdje. Upisnina iznosi 650 kuna za Seniorske i Veteranske ekipe. Ukupni nagradni fond je 30.000 kuna.

Sve dodatne informacije možete dobiti na e-mail adresi: info@nk-samobor.hr i broju telefona 098 325 111. Kontakt osoba je tajnik NK Samobora Mijo Noršić.

Vaš NK Samobor
Organizator Trofeja grada Samobora

samobor .net

samobor.net je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Na njemu ćete pronaći informacije o mjestima koje trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje želite vidjeti. Naći ćete i nostalgične povjesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Povezani članci:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *