44. Trofej grada Samobora

Odigrano treće kolo

Trofej Grada Samobora jučer je ponudio utakmice trećeg kola. MIS Oslaković” i “Caffe bar Brend” odigrali su 4:0, “Niskogradnja Veverec” bila je bolja od “Šilji Monta” 4:1, dok je “Caffe bar Brooklyn dobio “Plus Mak nekretnine” 2:0. “Zlatna kapljica” prolaz u osminu finala osigurala je nakon pobjede nad “Keteringom Favory” 5:2, a “Hotel Samoborski slapovi” 3:0 pobjedom nad “MNK Lešinari”. U dvije utakmice odlučivali su sedmerci. “Candy HR” i “Frizerski salon Diego” igrali su 2:2 pa na sedmerce 6:5 za Candy. Momčad Roberta Prosinečkog “Centar Jelenovac” prošla je Kustošiju nakon sedmeraca 4:3, u regularnom dijelu bilo je 2:2.

Danas je na turniru slobodan dan, a nastavak je sutra od 17 sati i 30 minuta. U prvim utakmicama osmine finala sastaju se Caffe bar Keglić i Bergal Horvati, MIS Oslaković i Isap auspuh, Jelenovac i Samoborski slapovi, Centar Krovorad i Candy HR te Purgeraj Cvjetno i Daba.

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori