Gradnja

Vodovod i limarija Vreš

Na usluzi građanima stojimo od 1932. godine. Od početka rada vodimo brigu o vodi na i u vašim objektima. Uz kvalitetnu izradu instalacija, sa naprednim instalacijskim sistemima, osigurat ćemo Vam distribuciju pitke i tehničke vode kao i odvodnje iste. Sa ugradnjom sanitarnih uređaja dovest ćemo Vam ljepotu i ugođaj komfora u Vašu kupaonu.

Montažom građevinske limarije pobrinut ćemo se da Vaš objekt bude suh iznutra te zaštićen od atmosferilija izvana. Montiramo sanitarne uređaje, te za brendove radimo servise na armaturama i sanitarije. Da bi vam bilo toplo, za Vas ugrađujemo podno električno grijanje kao i klasično centralno. Tu smo da Vam damo savjet oko procurenja te izvršimo popravak Vaše instalacije ili uređaja.

U Samoboru gradu nam je sjedište, radiona i maloprodajni Salon. Usluge pružamo na području cijele Hrvatske, od Cavtata do Umaga, preko Zagreba do Vukovara.

Više informacija pogledajte na službenim mrežnim stranicama VLVreš.

Kontakt informacije:
Adresa: Ulica Ljudevita Šmidhena 19, 10430 SAMOBOR
Telefon: +385(0)1 332-5655

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati