58. Trofej grada Samobora

Predzadnji dan Trofeja

U prvoj utakmici predzadnjeg dana ovogodišnjeg Trofeja grada Samobora susreli su se Art Decor i CB Bull Klanjec. Bolja je bila momčad CB Bull Klanjec koja je pobijedila sa 3:2. Druga utakmica se igrala između ekipa Autoinvictus i Geoekspert. Geoekspert je odnio pobjedu sa tri postignuta pogotka, dok momčad Autoinvictus-a nije postigla nijedan pogodak.

Transporti Gorenc su pobijedili Župu Svete Anastazije sa 2:1, a momčad Buffet-a Gradna ekipu MNK Gornja Zdenčina sa 2:0. Druga utakmica momčadi Buffeta Gradna protiv ekipe Transporta Gorenc je završila nerješeno 1:1, a nakon izvođenja penala donjela pobjedu Gradni rezultatom 4:3.

Momčad CB Labirinta je prvu utakmicu pobijedila MNK MC Plus sa 2:1, a drugu utakmicu izgubila od momčadi Centroplinomont Keraterm 1:3. Centroplinomont Keraterm je prethodno pobijedio ekipu Tennesee B7 rezultatom 3:2 nakon izvođenja penala, jer je regularni dio susreta završio 1:1.

Autor fotografija: Nenad Vrhovčak

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori