50. Trofej grada Samobora

Počele prijave za sudjelovanje u jubilarnom 50. Trofeju grada Samobora

Jubilarni 50. Trofej grada Samobora, jedan od najstarijih malonogometnih turnira u Hrvatskoj, ove će se godine održati od 16. prosinca, 2011. do 14. siječnja, 2012., a ove godine organizator je Nogometni klub Samobor . Pokrovitelji turnira su Grad Samobor, Samoborski športski savez, Ustanova Sportski objekti Samobor, Nogometni savez Zagrebačke županije i Nogometno središte Samobor.

“Ove godine organizator turnira nije udruga navijača “Uvijek vjerni”, jer prošle godine nisu ispoštovali ugovorne obaveze s Gradom Samoborom. Naime, glavna nagrada predviđena za gledatelje, a to je bio automobil, do danas nije predana dobitniku i zato smo organizaciju povjerili NK Samobor.” – pojasnio je na pressici, održanoj u srijedu, 30. studenog, zamjenik gradonačelnika Željko Stanec.

“Interes Grada i organizatora je da se jubilarni 50. Trofej grada Samobora održi na primjerenom nivou, što i zaslužuje. Ove godine ne bi trebalo biti nikakvih propusta oko organizacije” – dodao je Željko Stanec.

Glavnim koordinatorom ovogodišnjeg malonogometnog turnira imenovan je pročelnik za društvene djelatnosti Damir Fabek. ” Bez obzira što je vremenski preostalo malo vremena do početka turnira, nema razloga da on ne bude održan na jednom primjerenom nivou, na svima nama je da okupimo što više momčadi, ali i posjetitelja, te da turnir protekne u dobroj organizaciji” – rekao je pročelnik Fabek.

Juro Hovat , tajnik Samoborskog športskog saveza podsjetio je kako je turnir počeo u Langovoj ulici pod dirigentskom palicom profesora Josipa Leopolda te da se dugi niz godina održavao na otvorenom prostoru, no izgradnjom sportskih dvorana, stekli su se uvjeti da se mali nogomet igra u zatvorenom prostoru. ” Pozivamo sve igrače malog nogometa iz Samobora, čitave Zagrebačke županije, ali i susjedne nam Slovenije te B i H, da se prijave na turnir” – poručio je Juro Horvat.

Prijave za turnir se primaju do 14. prosinca, u Nogometnom klubu Samobor, na broj telefona 33 61 144.
Kotizacija za ekipe seniora i veterana iznosi 800 kuna. Izvlačenje parova će biti 15. prosinca, u 18 sati, u Sportskoj dvorani Samobor.

Pored igre, motivacija za sudjelovanje u turniru su i bogate novčane nagrade i to za seniore 1. mjesto : 20 000 kuna, 2. mjesto: 10 000 kuna, 3. mjesto 5 000 kuna te 4. mjesto 3 000 kuna. Nagrade za veterane iznose 1. mjesto: 7 000 kuna, 2. mjesto 5000 kuna, 3. mjesto 3000 kuna i 4. mjesto 2000 kuna. Sve nagrađene momčadi dobivaju i pehare.

Nagrade su predviđene i za sve posjetitelje, a ulaznice će se prodavati po simboličnim cijenama od 10 i 20 kuna.

 

Možda će Vas zanimati

Odgovori