50. Trofej grada Samobora

Počinje 50. Trofej grada Samobora

Večeras u 18 sati počinje 50. jubilarno izdanje Trofeja grada Samobora, najstarijeg malonogometnog turrnira u Hrvatskoj. Ove godina organizira ga NK Samobor, a prijavljeno je ukupno 73 momčadi, od toga 61 seniorska i 12 veteranskih. U odnosu na lani to je 20-tak momčadi manje, no svi malonogometni turniri, uključujući i legendarnu Kutiju šibica, ove sezone imaju iste probleme.

U seniorskom dijelu turnira nositelji su Perokrov, H20, CB Keglić i CB Bačvica, momčadi koje su prošle godine ostvarile najbolji plasman, dok ždrijeb veteranskog dijela tunrira još nije obavljen, jer ima najava da bi se još poneka ekipa mogla prijaviti, nakon završetka Kutije šibica, pa će veterani s natjecanjem krenuti nakon Božića. Inače, sve turnirske urakmice igrat će se u novoj sportskoj dvorani Samobor, a gledatelje očekuju i zanimljive, dnevne nagrade sponzora.

Za najbolje ekipe u svakoj kategoriji organizatori iz NK Samobor osigurali su bogate novčane nagrade u rasponu od 2 do čak 20 tisuća kuna, dok će gledatelji svakodnevno moći osvojiti prigodne nagrade sponzora. Sve turnirske utakmice igrat će se u Sportskoj dvorani Samobor, popularno zvanoj Samobor Arena, a Radio Samobor će kao medijski pokrovitelj svakodnevno pratiti turnirske utakmice i objavljivati rezultate u svom programu i na web portalu.

Evo rasporeda večerašnjih susreta:

18:00 RESTAURANT ODEON – CB TONI
18:40 PROPALI TALENTI – KS VJEROUČITELJI
19:20 PIZZERIA PAESANO – LENGA
20:00 GREEN BAR ROMANTICA – SMIT COMERCE
20:40 CAFFE CITY ZAPREŠIĆ – MNK ČAROBNA FRULA
21:20 POGREBNO SILENTIUM – PNT MISTI GRADNJA
22:00 SC POLET SVETA KLARA – PIZZERIA STARI ZAGREB

 

Možda će Vas zanimati

Odgovori