Događanja

Luka Nižetić ima razloga za sreću

Koncert splitskog glazbenika Luke Nižetića jednoglasno je osvojio mnogobrojnu publiku okupljenu prošlog tjedna na splitskoj Rivi u sklopu međunarodne završnice Sportskih igara mladih. Ovogodišnji pobjednik Splitskog festivala puna dva sata s nevjerojatnom lakoćom držao je vrhunsku atmosferu istovremeno rasplesavši i stare i mlade, čime je potvrdio reputaciju pravog majstora ceremonije dobre zabave. Već od prvog takta velikog hita ‘Ludilo brale’, koncert je krenuo žestokim tempom tijekom kojeg je publika uživala u starim, ali i novim hitovima popularnog pjevača. Svi su se složili da je Luka priredio nezaboravnu večer punu plesa i emotivnih emocija tijekom koje je dominirala njegova pozitiva i luda zarazna energija zbog čega je i stekao status miljenika domaće publike.

Koncertni repertoar očekivano se bazirao na Lukinim najvećim hit singlovima, a euforije nije nedostajalo ni pri izvedbama pjesama kao što su ‘Proljeće’, ‘Jugo’, ‘Amsterdam’, ‘Ae’, ‘Vječno’ dok se tijekom izvedbe ‘Prava ljubav’ dogodio vrhunac večeri kada je publika svojim bljeskalicama na mobitelima stvorila nezaboravnu romantičnu atmosferu. Vlasnik osebujnih pjesama, narodu jako bliskih i sam je priznao da mu je nastup u Splitu bio vrhunac ovoljetne koncertne sezone.

‘Ljeto se lagano bliži svom kraju, a iza mene je toliko lijepih koncertnih uspomena koje ću svakako dugo pamtiti. Sviralo se od Vukovara do Brača, a Split mi je došao kao šlag na tortu, jedna od onih večeri kada je sve baš onako kako treba biti. Nema veće sreće kada sa svojim pjesmama pružiš publici lijepe trenutke pune plesa i pjesme nakon kojih kući odlaze bez loših misli. Teško je tada i nakon dva sata koncerta sići s pozornice, najradije bi uz takvu publiku dočekao i zimu. Bez obzira na udarni tempo, uspio sam napuniti baterije i spreman sam za 28. listopada i svoj veliki zagrebački koncert u Tvornici kulture.’ – poručio je Luka.

Upravo u Tvornici kulture publika će imati prilike uživati u jedinstvenom glazbeno-scenskom doživljaju na kojem će Luka predstaviti i svoj novi studijski album čiji je izlazak, pod imenom ‘Ludilo brale’, najavljen za početak listopada. Na koncertu će Luku pratiti više od 15 glazbenika, a producent Branimir Mihaljević pobrinut će se i za neke osvježene aranžmane poznatih pjesama. Bit će to presjek Lukinog dosadašnjeg glazbenog opusa kroz njegovih 20 godina rada, a kako i sam ističe želja mu je da u Tvornici svi guštaju i plešu i da te večeri ona postane mjestom dobre energije i zabave. Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u sustavu Eventim.hr. Early bird ulaznice do 15.09. bit će dostupne po cijeni od 80kn, a nakon toga 100kn.

Fotografije korištene u ovom članku je snimila Damira Kalajžić.

Samobor TV je zabavno informativna televizija, koja svoj program emitira iz Samobora

Možda će Vas zanimati