Događanja

Samobor dobio prvu Frendovsku klupu!

Uvijek za kreativno druženje, uvijek za pametnu zabavu i uvijek uz svoje najmlađe stanovnike: to vam je naš Samobor!

I ove je godine spremno je raširio svoje krošnje i u njihovoj ugodnoj hladovini ugostio još jedno nezaboravno, maštovito i odlično organizirano Ljeto u Samoboru. Jedva smo ga dočekali!

No, ovo za nas posebno samoborsko ljeto nećemo pamtiti samo po odličnim plesnjacima, urnebesnim predstavama i sjajnim radionicama: pamtit ćemo ga po prvoj Frendovskoj klupi u gradu! I naravno, po nasmijanim licima, raspjevanim grlima i bojom zamuljanim prstima koji su pratili njezino uređenje, oslikavanje i postavljanje na Trgu Matice hrvatske.

 

Za one koji ne znaju, a put ih nanese u dom slasnih kremšnita, naljepših fašnika i gorskih legendi: u suradnji s gradom Samoborom, njegovom Turističkom zajednicom i, naravno i nezaobilazno, malim i velikim Samoborcima, uredili smo, oslikali i postavili prvu Frendovsku klupu u gradu. Na nju je dobrodošao svaki klinac željan novog ili starog društva, istraživanja, druženja, smijanja: svih onih neprocjenivih i nezamjenjivih stvari koje čine prijateljstvo, djetinjstvo, i naposljetku: život.

Zato nas je posebno oduševio, iz cipela povadio i s nogu oborio entuzijastičan i aktivan interes malih i velikih Samoboraca koji su se u ogromnom broju okupili oko klupe, svi redom do zuba naoružani bojama, bojicama i ostalim alatima. Spremno su udružili maljave kistove i odličnu vibru i skupa postavili puno više od same klupe: suradnju, zajedništvo i zanos za svoja prijateljstva, djetinjstva, uspomene i sam grad u kojem ih čuvaju.

Samobor je tako postao prvi hrvatski grad koji se, izravno i kreativno, uključio u inicijativu Frendovska klupa Hrvatska i svojim klincima omogućio novu bazu veselog druženja, zabavnih igara i novih prijateljstava. Ne sumnjamo da će se iz dana u dan stvarati, graditi i njegovati na Frendovskoj klupi. I u srcima svih građana Samobora!

Možda će Vas zanimati

Odgovori