Ljeto u Samoboru

Ljeto 2018. u Samoboru

Ljeto u Samoboru svojim građanima i svima koji ga posjete u ljetnim mjesecima, od 28. lipnja do 30. kolovoza 2018. godine, donosi pregršt svakodnevnih događanja, od kreativnih društvenih igara i radionica, šaha na otvorenom, ljetnog kina na otvorenom pa sve do aktivnog ljeta.

Program Ljeto u Samoboru održavat će se na tri lokacije, na Trgu Matice hrvatske, na zelenoj površini iza samoborskog kina i na dječjem odjelu Gradske knjižnice Samobor.

Ovogodišnja novost je miniGOLFiranje koje će se održavati u sklopu Aktivnog ljeta, u suradnji sa Športićima. Na kalendarima zaokružite četiri subote  od 30. lipnja do 21. srpnja. Subotnje jutro od 9 do 12 sati namijenite za rekreaciju i iskušavanje golferskih vještina, na 10 mini golf poligona s različitim preprekama, na livadi iza samoborskog kina. Sudjelovati mogu djeca od 4 godine na dalje, a dobrodošli su i roditelji. MiniGOLFiranje je sportsko edukativni zabavni projekt koji je osmislila ekipa iz male sportske akademije Športići iz Samobora. Nakon mnogih zanimljivih projekata, došao je red i na jednu ovakvu aktivnost koju je moguće provoditi na otvorenom, posebice u ljetnim mjesecima.

Svi programi u sklopu projekta Ljeto u Samoboru su besplatni. Raspored događanja pogledajte ovdje.

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori