Sport

Najbolji sportaši grada Samobora u 2019. godini

U četvrtak 06. veljače od 19.00 sati, počela je svečana ceremonija dodjele priznanja najboljim sportašima Grada Samobora 2019. godine. Svečanost je održana u kino dvorani POU Samobor. Najbolja sportašica u prošloj 2019. godini je judašica Helena Vuković, a sportaš streličar Mario Vavro.

U punoj dvorani samoborskog kina, dodjeli su nazočili čelni ljudi Grada Samobora gradonačelnik Krešo Beljak i njegov zamjenik Željko Stanec i predsjednik Samoborskog športskog saveza Miro Kelečić, a priredbu je s mnogo sportskog znanja i već majstorski rutinirano vodio Mislav Maroević. Vrlo detaljan članak o događanju je napisao Edi Kirschenheuter za Radio Samobor, a možete ga pogledati ovdje.

Za Samobor TV je ovo događanje imalo poseban značaj, jer se radi o prvom prijenosu uživo baš iz Samobora, grada čije ime ponosno nosimo. Sinoć smo usprkos tehničkim problemima kojih je bilo, ipak na kraju uspješno našim gledateljima prenjeli skoro 100 minuta programa uživo iz samoborskog kina. Prijenos je napravljen u visokoj 2K razlučivosti, od produkcije na samoj lokaciji, preko IP transmisije do samoga emitiranja. Sve tehničke probleme smo riješili tijekom samog prijenosa i na taj način stekli vrlo dragocjeno iskustvo za buduće projekte ovakve vrste.

Proizvodnju na lokaciji je odradila Kaleidoskop Film & Video Produkcija, rasvjetu je osigurala tvrtka Studio FM Produkcija, prijenos signala je obavljen optičkom infrastrukturom tvrtke 4Tel telekomunikacije, a tehničku realizaciju samog prijenosa je odradila ekipa iz tvrtke Euro komunikacije.

Posebno zahvaljujemo izvršnoj producentici Marijani Radek, iz Samoborskog športskog saveza Organizatora ovog događanja, koja je odlično odradila pripremu i izuzetno profesionalno koordinirala realizaciju Svečane ceremonije dodjele priznanja najboljim sportašima Grada Samobora u 2019. godini.

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori