Hoteli

Hotel Lavica

Hotel Lavica je hotel duge tradicije, nalazi se u samom srcu Samobora, jednog od najomiljenijih i najstarijih izletničkih mjesta u Hrvatskoj, svega 25 km od grada Zagreba, u blizini starog grada, među platanama, pokraj samoborskog muzeja.

Sve sobe hotela Lavica su opremljene novim namještajem, kupaonicama sa SOS signalizacijom, TV prijemnikom, telefonom. Na raspolaganju Vam stoje jednokrevetna, dvokrevetna i trokrevetna soba, te apartman.

Restoran hotela Lavica rustikalno je uređeni a la carte restoran, sa bogatom ponudom domaćih jela i pića sa dugom tradicijom. Sa ponosom ističemo da sami proizvodimo većinu mesa i povrća iz naše ponude na eko farmi gdje imamo, između ostalog, i uspješan uzgoj svinja, ovaca te angus goveda.

Za svadbene svečanosti, obiteljska druženja, konferencije, bankete, velike poslovne susrete i prezentacije na usluzi Vam stoji dvorana hotela Lavica. Dugogodišnje iskustvo u planiranju svadbenih svečanosti čine Vaš najsvečaniji trenutak nezaboravnim. Nastavite obiteljsku tradiciju ili je svadbom sada započnite. Zadovoljstvo nam je poželjeti Vam dobrodošlicu u naš hotel gdje gostima nudimo pravi osjećaj doma.

Pokoljenja prolaze, a naša Lavica uvijek ostaje Vama na usluzi!

samobor .net

samobor.net je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Related Posts

Odgovori