Događanja

Budi i ti njihova sjajna zvjezdica!

Udruga Pozitiva Samobor organizira božićnu akciju za djecu koja borave u domu ‘Nova budućnost’ u Samoboru pod nazivom ‘Budi i ti njihova sjajna zvjezdica’. Zaposlenicima ove udruge klinci su otkrili pomalo i nesvakidašnju božićnu želju, a ona je cjelodnevno kupanje u toplicama. Niže pročitajte više o tome kako ovoj djeci možete pomoći ostvariti nova iskustva i uspomene.

Ovih blagdana imamo jedinstvenu priliku da trajno utječemo na živote djece u našoj zajednici koja borave u domu ‘Nova budućnost’ u Samoboru. Umjesto tradicionalnih poklona, ​​ovi nevjerojatni klinci su zaposlenicima naše udruge Pozitiva Samobor šapnuli božićnu želju – cjelodnevno kupanje u toplicama kao nezaboravno iskustvo. Neobično, zar ne?

Ništa u vezi s ovom djecom nije obično! To su djeca koja ne žele novi mobitel, laptop ili tenisice. Oni samo žele provesti zajedničko vrijeme i doživjeti neko novo iskustvo za koje do sada nisu imali prilike. Zamislite radost koje ovo iskustvo može donijeti djeci koja su se u svojim mladim životima suočila s više izazova nego što mnogi od nas mogu zamisliti. Zajedno im možemo pružiti dan opuštanja, druženja i priliku da budu ono što trebaju biti – djeca. Ali, ne možemo bez vaše pomoći! Vaše će velikodušne donacije ići izravno u kreiranje ovih posebnih trenutaka za djecu u domu Nova budućnost, omogućujući im stvaranje dragih uspomena koje će trajati cijeli život.

Iz Udruge su naveli pet razloga zašto biste se trebali priključiti ovoj akciji: Ne postoji minimalni ili maksimalni iznos. Svaka donacija znači jednu zvjezdicu više u našoj teglici želja.
Za svaku donaciju izradit ćemo prekrasnu origami zvijezdu. Svaka simbolizira vaš doprinos ostvarenju dječjih snova. Zamislite staklenku koja se puni zvijezdama, a svaka predstavlja velikodušnost i nadu. To je naša ‘teglica želja’, opipljivi simbol ljubavi i solidarnosti naše zajednice.

Kliknite na link koji vas vodi do donacijske kampanje na WhyDonate platformi i ovdje donirajte iznos koji god želite i možete. Isto tako, možete donirati direktno na račun Pozitive Samobor (IBAN: HR9524020061100985760), odnosno ako želite, možete donirati u gotovini tako da nas posjetite na adresi Vrhovčak 61, Samobor.

Pridružite se božićnoj magiji i podijelite ovu inicijativu s prijateljima i obitelji. Pozovite ih da budu dio ove lijepe priče nade i promjene.

Samobor TV je zabavno informativna televizija, koja svoj program emitira iz Samobora

Možda će Vas zanimati