Vile

Vila Laganini

Objekt Laganini nalazi se u Samoboru i sadrži vlastiti bazen. Ovaj klimatizirani objekt udaljen je 27 km od Zagreba. Na raspolaganju su privatno parkiralište i besplatan WiFi.

Ova vila ima 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, posteljinu, ručnike, TV ravnog ekrana s kabelskim programima, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i terasu s pogledom na bazen.

U vili se poslužuje kontinentalni ili vegetarijanski doručak.

U sklopu objekta Laganini dostupan je izbor wellness sadržaja, među kojima su hidromasažna kada i sauna. Gosti mogu plivati u vanjskom bazenu, opustiti se u vrtu i koristiti opremu za roštilj. Okolica je idealna za uživanje u pješačenju.

Do Novog Mesta ima 42 km, a do Karlovca 36 km. Najbliža zračna luka, Zračna luka Franjo Tuđman u Zagrebu, udaljena je 36 km, a objekt Laganini uz nadoplatu u ponudi ima prijevoz iz/do zračne luke.

 

Lokacija: Ul. Giznik 70b, 10430 Samobor, Hrvatska

Telefon: 099 244 0132

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.