Gradnja

Vanja Design

Vanja Lindić pokrenula je Brand Vanja Design, temeljem višegodišnjeg iskustva u uređenju interijera. Stečeno znanje je formalizirala u talijanskoj školi mode i dizajna Callegari, što je uz poznavanje tržišta bio odličan preduvjet za lansiranje vlastitog Vanja Design Brand-a.

Počevši sa uređenjem kuhinja i kupaonica, pa preko prodaje i projektiranja interijera, uporno je gradila osjećaj za ugodno, lijepo i funkcionalno. To su danas temelji Vanja Design tima. Znamo čuti Vaše želje i pretočiti ih u fukcionalna i lijepa rješenja.

Radimo cjelovite projekte od mjerenja, analize kvalitete objekta, do testiranja mogućnosti preuređenja. Kompletno projektiranje izvedbe ili zahvata preuređenja, te usklađivanje sa željama i potrebama investitora, kako bi se izvukao maksimum iz postojećeg prostora.

Vanja Design
HR-10432 Bregana
Ulica Đure Basaričeka 9
Republika Hrvatska

OIB: 01068919866
MBO: 9814562

email: info(et)vanja-design.com

web: www.vanja-design.com

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati