Apartmani

Sweet Secret

Naš objekt se nalazi na brdu Anindol u blizini Trga Kralja Tomislava (centralni trg). Udaljenost od Trga iznosi 1 kilometar. Objekt je izdvojeni apartman sa zasebnim ulazom, malim vrtom te vlastitom SPA prostorijom u kojoj se nalaze JAKUZZI za 6-7 osoba (najveći u Zagrebu i zagrebačkoj okolici), te sauna koja prima dvije osobe, a u sklopu SPA prostorije je i tuš kada te sobni bicikl.

U sklopu objekta imamo i bicikle bolje kvalitete za najam uz mogućnost da Vas prebacimo na lokaciju početka vožnje. Apartman je na samoj granici parka prirode Samoborsko gorje, a šuma u koju se uđe bukvalno čim pređete cestu je jedna od najljepših za šetnju u ovom dijelu Hrvatske.

U blizini je i vidikovac (200 m) s kojeg se pruža pogled od kojeg zastaje dah uokrug nekih 20tak kilometara. Poznata kapela Svete Ane je udaljena nekih 150 metara, a kapela Svetog Jurja gdje je sniman dio našeg najboljeg filma “Tko pjeva zlo ne misli” još i manje, tek nekih 100tinjak metara. Do ruševina dvorca koji se vidi u Samoborskoj pozadini vodi prekrasna, uređena šetnica kroz gustu šumu. Za sve slike osobno odgovaramo i garantiramo da je u apartmanu sve istovjetno njima. Dnevni najam moguć u uz prethodni dogovor.

Supruga i ja živimo mirnim životom na istoj lokaciji u stanu iznad apartmana. Imamo dvoje djece koja su pri kraju osnovnoškolskog obrazovanja.Četvrt u kojoj se apartman nalazi je poznata rezidencijalna, mirna četvrt Samobora prepuna obiteljskih kuća i vila.

Osoblje govori: njemački, engleski, hrvatski

Objekt Sweet Secret nalazi se u Samoboru i sadrži hidromasažnu kadu. Ovaj klimatizirani objekt smješten je 28 km od Zagreba. Na raspolaganju su besplatan WiFi i privatno parkiralište. Apartman obuhvaća 1 spavaću sobu, 1 kupaonicu, posteljinu, ručnike, TV ravnog ekrana, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na vrt.

U okviru ovog objekta s 4 zvjezdice dostupni su spa-centar i dječje igralište. U okviru objekta na raspolaganju je vrt s opremom za roštilj, a u okolici gosti mogu pješačiti i voziti bicikl.

Karlovac je udaljen 36 km od objekta Sweet Secret, a Novo Mesto 42 km. Najbliža Zračna luka Franjo Tuđman – Zagreb smještena je 37 km od objekta. Uz nadoplatu je moguće organizirati uslugu prijevoza iz/do zračne luke.

Domaćin: Nenad Govekar

HR-10430 Samobor, Tepec 9, Hrvatska
tel: +385 (98) 9776623
email: ngovekar@yahoo.com

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.