Restorani

Samoborska klet

Samoborska Klet je ugledni obiteljski restoran smješten u samom srcu Samobora. Dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu svakodnevno pretaču u rješavanje zahtjeva posjetitelja i gostiju.

Restoran je kapaciteta 270 sjedećih mjesta, klimatiziran, sa velikom terasom smještenom nekoliko metara od centralnog samoborskog trga. Interijer restorana je uređen sa tradicionalnim samoborskim štihom, koji uključuje preko stotinu godina staru hrastovinu od koje je izrađen dio namještaj. Rapolažu  dvoranom za svadbe kapaciteta 120 mjesta u sklopu koje nude i apartman za mladence.

Bogata gastronomska ponuda uključuje jela sa roštilja, jela sa ražnja, jela ispod peke i jela iz krušne peći. Peku vlastiti kruh i posebno naglašavaju da za Vas spremaju vrhunske specijalitete od uvijek svježe divljači.

Kontakt podaci:

Smješteni su u samom centru grada Samobora na adresi:
Trg Kralja Tomislava 7, HR-10430 Samobor
Tel: +385 (0)1 3326536

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati