Tehnologija

Rožić elektronika

Tvrtka Rožić elektronika d.o.o. utemeljena je 1994 godine. Osnivač tvrtke je Ivica Rožić. Poslovanje su započeli instalacijama antenskih sustava za individualne korisnike, ubrzo ga proširivši i na višestambene zgrade i poslovne objekte. Rožić elektronika od samoga početka nudi projektiranje, dobavu opreme i instalaciju na lokaciji klijenta.

Stečeno iskustvo i znanje, od samih početaka su ugradili u edukaciju korisnika, po završetku svakog projekta. Ubrzo proširuju poslovanje na video nadzorne sustave, sustave za kontrolu prolaza, te na profesionalne audio i video sustave.

Rožić elektronika može isporučiti i montirati sve od jednostavnih sustava sa jednom antenom i jednim televizorom, do sustava sa više satelitskih, zemaljskih televizijskih i radjskih antena. Osim antena i nosača isporučuju razdjelnike, oduzimače i sve vrste antenskih pojačala. U sve montaže je uključeno i podešavanje sustava.

Tvrtka Rožić elektronika od 2000. godine nudi uslugu montaže, postavljanja i podešavanja naprednih portafonskih sustava. Bez obzira da li se radi o obiteljskoj kući sa jednim ulazom ili višestambenoj zgradi sa stotinjak stanova Rožić elektronika može isporučiti i postaviti  portafonske sustave sa udaljenim otključavanjem vrata.Vrata ćete moći otključati na daljinu, karticom, privjeskom, otiskom prsta ili ukucavanjem pina.

 

Kontakt podaci:

Rožić elektronika d.o.o. za trgovinu i usluge
telefon: +385 (0) 91 388 04 21
e- mail : rozic.elektronika@gmail.com

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati