Tehnologija

G Electronic

G electronic iz Samobora je Ovlašteni autorizirani servis za Philips, a nudi i servis monitora, TV-prijemnika, razglasne opreme, mikseta, pojačala i kućnih kina drugih proizvođača. Također servisiraju starije raritetetne Hi-Fi komponente, gramofone, kazetofone, tuner-e i pojačala. S povratkom retro uređaja baziranih na elektronskim cijevima, servisiraju vintage Hi-Fi i instrumentalna pojačala proizvođača  Fender, Marshall, Dynacord, Laney i ostale.

G electronic je utemeljio osnivač Zdravko Gunčić, u lipnju 2011. godine. G electronic se otada bavi održavanjem različitih tipova elektroničkih uređaja i cjelovitih sustava, uz korištenje kvalitetne dijagnostičke opreme i alata za popravak.

U servisnom procesu koriste se isključivo originalne komponente, po preporuci proizvođača, te se finalno podešavanje radi prema orginalnim  tvorničkim specifikacijama. Kvalitetnu i stručnu uslugu, jamči Vam dugogodišnje iskustvo održavanja elektroničkih komponenti.

Više informacija o G electronic-u možete pogledati na njihovim mrežnim stranicama g-electronic.hr

 

Kontakt podaci:

G-electronic

Ivana Perkovca 64

10430 Samobor

T +385 (0)1 3325 332

M +385 (0)91 2542 029

E info@g-electronic.hr

 

 

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati