Proizvodnja

Reklam PLAST

Reklam PLAST je mali kreativni tim ljudi, specijaliziranih za izradu reklamnih proizvoda visoke kvalitete. Tim je dovoljno mali da može funkcionirati izuzetno učinkovito, a istovremeno dovoljno velik da ispuni Vaše zahtjeve.

Osnovna djelatnost Reklam PLAST-a je proizvodnja reklamnih proizvoda, po čemu su poznati u Hrvatskoj i regiji. Proizvode proizvode od stakloplastike, poliestera, stiropora, stiradura, gline, metala i plastike. Projekte odrađuju u vlastitom proizvodnom pogonu, a isporučuju  gotove funkcionalne proizvode. Proizvodni pogon je strojno opremljen za obradu svih materijala koje koriste, uključujući i lakirnicu za finalizaciju svih proizvoda. Specijalizirani su za izradu 2D i 3D reklamnih proizvoda i skulptura.

Nude Vam praktična lako primjenjiva rješenja, poštujući Vaše zahtjeve, koja su istovremeno orginalna i ekonomična.

3D i 2D reklame, 3D reklamni proizvodi, svjetleće reklame, reklamni panoi, putokazi, te izrada svih vrsta natpisa područje su njihova djelovanja. Isto tako Vam mogu napraviti oslikavanje izloga i vozila.

 

Kontakt informacije

Reklam PLAST

HR-10432, Bregana, Grdanjci 4
Hrvatska, EU

Kontakt osoba: Dražen Grdanjski

Mobitel: +385 (0)95 3386 191
E-mail: reklamplast@reklamplast.hr

 

 

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.