53. Trofej grada Samobora

MNK Cvjetno Poliklinika Milojević – Poljo Joso 2:1

Prošlogodišnji osvajači Trofeja grada Samobora, ekipa MNK Cvjetno Poliklinika Milojević nisu dobro otvorili utakmicu. Prepustili su inicijativu vrlo dobroj ekipi Poljo Joso, koja je lijepim pogotkom Ivana Zelenike povela 1:0, nakon čega je njihov vratar obranio nekoliko teških lopti, pa je na pomolu bilo iznenađenje. Ipak, igrači “Cvjetnog” zaigrali su čvršće i u nastavku susreta slavili zahvaljujući Bojanu Kuboviću koji je s dva postignuta gola riješio pitanje pobjednika i odveo svoju ekipu u polufinale.

2e 2b 2c 2d

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

 1. Ivica Družijanić says:

  Redovito pratim nekoliko malonogometnih turnira koji se igraju oko nove godine. Moram priznati da je Trofej Samobora jedini turnir za koji sve mogu ovako pronaci na internetu. Ove godine sam bio samo jedan dan na trofeju, pa sam potrazio rezultate ostalih utakmica. Ovako detaljni izvjestaji sa slikama i brza objava rezultata i rasporeda, stvarno sam odusevljen. Bravo, svaka cast!!!

  • Steta sto se svake godine mora pricati o smijesnim stvarima na turniru…
   Uvijek se stite jake ekipe zbog nekakve promidzbe turnira.
   Zalosno da ne moze biti zalosnije, i onda ce se cuditi kad turnir dobije los glas…

Odgovori