53. Trofej grada Samobora

MNK Cvjetno Poliklinika Milojević – Argentum 5:1

U prvoj utakmici dana jedan od favorita MNK Cvjetno Poliklinika Milojević, prošlogodišnji pobjednik Trofeja grada Samobora,  sastao se s ekipom Argentum zabilježio je uvjerljivu pobjedu s 3 pogotka Ziberija, te jednim Grbića i Majića. Jedini pogodak za Argentum je postigao Krznar.

MNK Cvjetno Poliklinika Milojević započeo je svoj put ka obrani lanjske titule u Samoboru. Statusom nositelja u turnir su se uključili u osmini finala kojaim je donijela susret protiv mlade momčadi Argentuma. Od  smog početka utakmice Cvjetno je zagospodarilo terenom i stiglo do vodstva nakon solo prodora Ziberija. Ubrzo zabijaju i  novi gol, ali sudac bez ikakvog razloga poništava pogodak. Samo koju sekundu kasnije Argentum iz brzog protunapada preko Krznara stiže do poravnanja. Ipak, taj rezultat na semaforu nije stajao niti pola minute s obzirom na to da već idući napad Ziberi prolazi po strani, odigrava u sredinu, a lopta pogađa neopreznog braniča i završava u mreži.

U nastavku je MNK Cvjetno Poliklinika Milojević samo odradila posao do kraja, prvo preko Grgića stižu do 3-1 na samom otvaranju drugog poluvremena, a potom novim autogolom Argentum ostaje, bez ikakve šanse za preokret. Konačni rezultat susreta postavlja Ziberi svojim drugim pogotkom.

argentum

Argentum

1a

1b

1d 1e 1c

Dio izvještaja s utakmice prenesen s web stranice MNK Cvjetno

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori