50. Trofej grada Samobora

Kraj snova Perokrova o obrani Trofeja grada Samobora

Momčad Perokrov, koju vodi agilni i poduzetni samoborski obrtnik Krešo Lehpamer, neće obraniti titulu lanjskog pobjednika Trofeja grada Samobora, jer je jučer u čevtrtfinalu poražena od izvrsne ekipe MNK Cvjetno Poliklinika Milojević, i to sa uvjerljivih 4:0. Koprić, Povrženić, Kelava i ostali Perokrov boysi, bili su jučer prilično indisponirani, a poletni dečki iz Cvjetnog, koji su lani osvojili 3. mjesto na Kutiji šibica, kaznili su svaku njihovu pogrešku i zasluženo otišli u polufinale.

U drugom seniorskom četvrtfinalu PNT Misti gradnja pobijedila je CB Capello 2:1, a oba zgoditka za “graditelje” postigao je vrlo raspoloženi Pavić.

Obje četvrtfinalne utakmice veterana u regularnom su dijelu završene identinčnim rezultatima 1:1, pa su polufinaliste odlučivali sedmerci. U njihovom su izvođenju uspješniji bili igrači MNK Gajnice i Green bar Romantice, preselivši haklere Fratee Herca i Radio Samobora u gledalište. Za ekipu Radio Samobora jedini je zgoditak u 30 minuta utakmice postigao Nešo Žaja, koji je kasnije u raspucavanju sa 7 metara bio neprecizniji od Kujundžije, ali najbolju priliku da ekipu Happy radija odvede u polufinale propustio je Mislav Maroević, kojemu je vratar Green bara obranio odlučujući sedmerac u prvoj seriji.

Evo rezultata jučerašnjih utakmica:

CB CAPELLO – PNT MISTI GRADNJA 1:2 (seniori)
(Marković / Pavić 2)

PEROKROV – MNK CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ 0:4 (seniori)
(Bašić, Guštin, Kubović, Starčević)

MNK GAJNICE – FRATEA HERC 1:1 (4:3 7m)
(Jablan / Pipinić ag.)

GREEN BAR ROMANTICA – RADIO SAMOBOR MIS OSLAKOVIĆ 1:1 (4:3 7m)
(Jankavić / Žaja)

 

Danas se igraju preostali susreti četvrtfinala u obje konkurencije a raspored je slijedeći:

18:00 CB TRAČ SAJAM IDEJA – PROPALI TALENTI (seniori)
18:50 KRAPINA ŠPED – AS MRAVUNAC AD HEDA (veterani)
19:30 PEROKROV – MC PLUS STUPNIK (veterani)
20:10 PLAYBOX GRUPA – CB BAČVICE (seniori)

Možda će Vas zanimati

Odgovori