Hosteli

Hostel Samobor

Hostel Samobor smješten je u samom središtu Samobora i nudi besplatni bežični pristup internetu u cijelom objektu. U blizini je dostupno besplatno javno parkiralište. Stara samoborska utvrda udaljena je 200 metara.

U vedro namještenim spavaonicama uz svaki su krevet dostupni par papuča i ormarić na zaključavanje. Gostima je na raspolaganju zajednička kupaonica. Hostel ujedno obuhvaća zajedničku kuhinju s blagovaonicom i zajednički salon s TV-om.

Do najbližeg bara ima tek nekoliko koraka, a restoran s jelima po narudžbi i trgovina prehrambenih proizvoda nalaze se u krugu od 50 metara. Tržnica je smještena na udaljenosti od 100 metara. U krugu od 200 metara dostupna su razna mjesta za noćne izlaske.

Sezonski vanjski bazen nalazi se na 200 metara, dok su sportski tereni za mali nogomet, odbojku i tenis smješteni u krugu od 800 metara.

Stajalište gradskog autobusa s kojeg polaze linije do ostalih dijelova grada smješteno je 100 metara od hostela Samobor. Autobusni kolodvor nalazi se na udaljenosti od 1,2 km. Do Zračne luke Pleso ima 35 km, a usluga prijevoza dostupna je uz nadoplatu.

Kontakt informacije:

Hostel Samobor možete pronaći na adresi: Obrtnička 34, HR-10430 Samobor. Kontaktirati ih možete na broj telefona +385 (0)91 3323 091. Imaju mrežne stranice koje možete pogledati ovdje.

 

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Odgovori