43. Trofej grada Samobora

Dodatne kvalifikacije

Malonogometni turnir 43. trofej Grada Samobora – Migra centar, punom parom ide dalje. Kao što se već zna, nakon odigranog pretkola, poražene momčadi dobile su kroz repasaž još jednu prigodu za proboj u daljnji tijek natjecanja. Te dodatne kvalifikacije donijele su dodatno uzbuđenje u dvorani Bogumila Tonija, jer su pobjednički pogoci padali u posljednjim sekundama, a u dva susreta odlučivali su sedmerci.

Kadeti Kerestinca na taj su način svladali ekipu Fuchs maziva, a Zrinski Tehnovent ekipu Scouta. U prvo kolo plasirao se i Stenjevec pobjedom 9:4 nad Severinom, momčad Deda Vrapče pobijedila je Kazablanku 1:0, Barki vrag je s 3:1 bio bolji od Karate kluba Samobor Anindol, dok su golom dvije sekunde prije kraja Motorke pobijedile Heda Titan 4:3.

Utakmicama repesaža turnir se nastavlja 28. prosinca, u 17,30. Prvi na parket izlaze Autoservis Mravunac i Crna legija, poslije njih MB Auto i ZIZ gradnja, te AS Tahograf i Grafika Grafoprint. Od 19,15 sastaju se SRT i Caffe bar Astek, a od 19,50 Caffe bar Golubica i Caffe bar Keglić.

 

Možda će Vas zanimati

Odgovori