57. Trofej grada samobora

Završen 57. Trofej grada Samobora

Pobjednik u Seniorskoj konkurenciji 57. Trofeja grada Samobora je momčad MNK Goli Vrh Mrga obrt, a pobjednik u Veteranskoj konkurenciji je ekipa CB Bull Klanjec. Poredak u Seniorskoj konkurenciji nakon svih odigranih utakmica izgleda ovako:

57. Trofej grada Samobora – Seniori

1.  MNK GOLI VRH MRGA OBRT

2.  MNK MC PLUS TISKARA DIKOPA

3. DOM ZA STARIJE SVETA HELENA

4.  MNK GORNJA ZDENČINA

Najbolji igrač u Seniorskoj konkurenciji je Mateo Pučar, a najbolji golman Mladen Nežić, obojica iz momčadi MNK Goli Vrh Mrga obrt. Najbolji strijelac je Martin Šutalo iz ekipe MNK MC Plus Tiskara Dikopa, sa šest postignutih pogodaka.

U Veteranskoj konkurenciji poredak izgleda ovako:

1.   CB BULL KLANJEC                                                               

2.  AUTOMAT KLUB GOGS  

3.   BRAVARIJA MIHOČINEC 

4.   FRNJOK I PRIJATELJI 

Najbolji igrač u Veteranskoj konkurenciji je Miljenko Kunštek, najbolji vratar je Damir Družinec, a najbolji strijelac Kristijan Škudar sa pet postignutih pogodaka. Svi nagrađeni su igrali za momčad CB Bull Klanjec.

Hvala svim momčadima na sudjelovanju, gledateljima što su srčano navijali prateći utakmice, sponzorima što su odlučili pomoći i ove godine! Srdačno Vas pozdravljamo do početka sljedećeg izdanja Trofeja grada Samobora.

Vaš NK Samobor
Organizator Trofeja grada Samobora

 

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati

Odgovori