Događanja Sport

KHL Srake zauzeli odlično treće mjesto

Selekcija U11 Inline hokej kluba Karlovac osvojila je naslov pobjednika Fischer Hockey Rocks regionalne inline hokej lige, drugo mjesto je pripalo slovenskoj ekipi Prevoje, a treće mjesto su osvojile Srake iz Samobora.

Zadnji turnir Fischer Hockey Rocks regionalne inline hokej lige za mlađe kategorije održan je 20. svibnja u Zadru. KHL Srake iz Samobora su nastupile u dvije uzrasne kategoorije, U9 i U11. Boje Hrvatske uz samoborske Srake su zastupale selekcije Inline Hokej kluba Karlovac i Inlinehockey Kluba Bura Zadar. Iz Slovenije su pristigli Dinamiti iz Horjula, Prevoje Piščanci i Dolenjske toplice. Po rasporedu prvo su odmjerile snage, selekcije koje nastupaju u skupini U9. Uz mnogo lijepih hokejaških poteza, izuzetan Fair-Play i mnogo veselja, taj dio turnira je završio podjelom medalja svima koji su sudjelovali.

Natjecanje u kategoriji U11 započelo je utakmicom Karlovac – Srake Samobor. Iznenadni proljetni pljusak je prekinuo susret pri vodstvu Karlovca. Nakon prestanka kiše organizatori su uz svesrdnu pomoć svih prisutnih, uz mnogo truda i energije uspjeli potpuno osušiti plohu igrališta. Sve utakmice su, nakon te neplanirane pauze, odigrane po rasporedu. Nakon vrlo izjednačene i zanimljive sezone, o naslovu prvaka odlučivao je međusobni ogled Karlovčana i slovenske ekipe Prevoje Piščanci. Na krilima vratara Benzona te Perakovića i Grubješića, mladi ‘žapci’ su slavili rezultatom 3:1 i okitili se naslovom najbolje ekipe regije u svojoj dobnoj skupini.

Treba svakako pohvaliti domaćine iz Inlinehockey Kluba Bura Zadar i organizatore na dobroj organizaciji i požrtvovnosti, u realizaciji ovog sportskog događaja.

All Stars ekipa Fischer Hockey Rocks regionalne inline hokej lige

Nakon podjele medalja, proglašena je All Stars ekipa lige. U ekipu su između ostalih izabrani Maks Mihaldinec iz Samobora i Luka Peraković iz Karlovca.

Selekcija KHL Srake, koja je nastupila u U9 uzrasnoj kategoriji.

 

 

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati