Događanja

Edukacija informatičke pismenosti i korištenja interneta

Hrvatski Telekom d.d. u suradnji s gradovima Samobor i Sveta Nedelja

kroz ostvareno financiranje projekta iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“, a po Ograničenom pozivu na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava u modalitetu privremenog poziva Izgradnja mreža sljedeće generacije (NGN)/pristupnih mreža sljedeće generacije (NGA) u NGA bijelim područjima provodi besplatne jednodnevne edukacije za ciljane skupine o korištenju interneta i informatičke pismenosti. Ove edukacije provodi tvrtka Okviri znanja d.o.o. na 13 lokacija u Republici Hrvatskoj.

Ciljana skupina ovog predmetnog postupka nabave jesu mlade i nezaposlene osobe s teritorijalnog područja obuhvata EU BB projekata. Održavanjem ovih Edukacija doprinijet će se smanjenju digitalnog jaza, povećanom korištenju e-usluga koje olakšavaju život građana, steći će se uvjeti za prekvalifikacije onih građana koji žele raditi odnosno nastaviti raditi te će se generalno postići njihova bolja uključenost u zajednicu.

Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave na radionicu koja će se održati 29.9.2023. godine na adresi: Mali Tehnopolis, Ulica Vladka Mačeka 5 i 7, Samobor i to prema sljedećem rasporedu: Skupina mladih i nezaposlenih osoba od 12:30 do 15:00 sati.

Prijave možete izvršiti na kontakte Okvira znanja d.o.o. i to putem maila na info@okviriznanja.hr ili na kontakt broj 099 545 2277 do 28.9.2023.

Samobor.NET

Samobor.NET je turističko informativni i gospodarski portal grada Samobora. Ovdje ćete pronaći informacije o mjestima koje možda trebate posjetiti, okusima u kojima možete uživati i događanjima koje trebate vidjeti. Naći ćete i nostalgične povijesne informacije o gradu Samoboru i ovom dijelu Hrvatske.

Možda će Vas zanimati