49. Trofej grada Samobora

Briljantna Bačvica i nepoderivi Perokrov

Fenomenalni Bencalić i Fabek, te uvijek odlični Čuljak i Čakanić najzaslužniji su za jučerašnju pobjedu Bistroa Bačvica nad favoriziranom ekipom Prijatelji Uvijek vjerni, koju je predvodio legendarni hakler Robert Grdović. Majstorskim zgodicima, dostojnim špice sportskog pregleda, Bencalić i Fabek osigurali su Bačvici nastup u četvrtfinalu najstarijeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj, pokazavši usput da po snazi i uigranosti mogu otići do samog kraja.

Odličnu igru pružili su i dokazani umjetnici hakla iz momčadi Perokrov, Ico Kos, Jalšovec, Povrženić, Šeperić i Koprić, koji su iz daljnjeg natjecanja izbacili vrlo dobru momčad Garni hotel Samobor Macron. Usoratrans, usprkos vodstvu od 2:0 nije
prošla u četvrfinale, jer su dečki iz Elektromaterijala Arambašić uspjeli izjednačiti, a potom i bolje izvesti sedmerce, dok je poznata družina Cvjetno s lakoćom preskočila još jednu prepreku, i s vrlo uvjerljivih 3:O porazila Đani promet.

Trofej grada Samobora nastavlja se danas preostalim utakmicama osmine finala seniora, te susretima četvrtfinala veterana.

Raspored je slijedeći:
17:00 VUČKOVIĆ GRADNJA – ATJ LUČKO (veterani)
17:40 CB DOBERMAN – CB AMADEUS (seniori)
18:20 PEROKROV – VNK GAJNICE (veterani)
19:00 CB KEGLIĆ – Q BAR (seniori)
19:40 CB JOCKER – ŠRC HORTI (veterani)
20:20 ŠRC HORTI – CB CITY (seniori)
21:00 TEXTA – CB DAMA (veterani)
21:40 H20 – NEXE (seniori)

 

Možda će Vas zanimati

Odgovori